Coachpraktijk Manna

Gratis voor jou.

Gratis APK voor jullie huwelijk!

Om vast te houden aan wat jullie ooit begonnen zijn.

Jaarlijks brengen we onze auto voor een APK naar de garage. Niet omdat er problemen zijn en ook niet omdat ik dat nou zo handig vind. Alleen al het ‘gedoe’ van het wegbrengen, een dag je auto missen, een leenauto en ook nog het ‘risico’ dat het geld gaat kosten wanneer er iets gevonden wordt.
Toch heb ik dat ervoor over? Waarom?
Nou, simpelweg omdat ik niet voor verrassingen wil komen staan en onverwachts met pech langs de snelweg sta (al kan niet altijd alles voorkómen worden). Maar hoe doen we dat met onze relaties? En dan met name de meest belangrijke relatie in ons leven, namelijk je huwelijk?

Wat is een ‘APK voor jullie huwelijk’?

Tijdens de APK voor jullie huwelijk gaan jullie ‘checken’ hoe het ervoor staat met jullie Aanwezigheid, Passie en Kameraadschap. Niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf en God.

Geef elkaar dit waardevolle cadeau en vraag hieronder de gratis APK aan en ga samen aan de slag.

Er zijn 2 manieren om aan de slag te gaan met de APK voor jullie huwelijk.  Wil je meteen samen aan de slag? Download dan de online APK via onderstaande knop.

Zijn jullie toe aan een speciale avond samen uit? Dan bied ik een aantal keren in het jaar de mogelijkheid voor een gezellige avond uit bij mij in de praktijk in Kerkwijk.

De eerst volgende live APK is 1 oktober ’24 om 20:00 uur.
Aanmelden kan tot 27 september ’24 via onderstaande knop.

Gratis webinar ‘Reis naar je hart’.

Ontdek door de ogen van God hoe jij een goed-genoeg-moeder en lieve vriendin voor jezelf kan zijn.

Dit is het moment waar ik al een tijdje naar uitkijk lieve vrouw, lieve moeder!

Ik ben zo blij met de lancering van mijn webinar ‘Reis naar je hart’. Inmiddels hebben al ruim 30 vrouwen deze reis mogen maken! Ben jij de volgende?

De inhoud van deze reis heeft mijn leven en dat van anderen al zo positief beïnvloed dat ik het ook graag met jou wil delen.

Tijdens de ‘Reis naar je hart’ gaan we samen een bijzondere reis naar je hart maken waarin je mag ontdekken, door de ogen van God, hoe jij een goed-genoeg-moeder en lieve vriendin voor jezelf kunt zijn.

Vraag hieronder het gratis webinar aan en ga samen met mij op ‘Reis naar je hart’.