Coachpraktijk Manna

Tarieven

De kosten voor een intakegesprek zijn 65 euro. Dit gesprek duurt 75 tot 90 minuten. Na dit gesprek ontvang je het werkboek van TotalBalance (t.w.v. 15 euro) gratis.

Het tarief voor een coachgesprek is 65 euro. Dit zijn gesprekken van 60 minuten.

Na elk gesprek ontvang je van mij een factuur. Deze factuur dien je binnen 14 dagen te voldoen.

Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur voor de afspraak de sessie kosteloos annuleren.

Wanneer het tarief niet past bij jouw financiële mogelijkheden geef dit dan even aan tijdens het intakegesprek. Dan zoeken we samen of er een mogelijkheid is om toch een coachtraject in te kunnen gaan.

Christencoaches

TotalBalance

Ben jij van plan om de TotalBalance Coach Training te gaan volgen of heb jij je zelfs al ingeschreven voor de komende training?

Deze onderdelen worden van je gevraagd:

  • 6 uur coaching door een TotalBalance Basiscoach
  • 2 uur supervisie door een TotalBalance Senior Coach

De uren voor coaching kan ik je bieden. De uren voor supervisie (nog) niet, omdat dan een minimaal aantal coachuren worden verwacht en het behalen van het certificaat tot TotalBalance Senior Coach.

Wil je meer coaching, omdat je tijdens de coachgesprekken merkt dat je nog tegen bepaalde dingen in je leven aanloopt en vind je het fijn nog een tijdje verder samen op te trekken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De prijs voor de verplichte coach- en supervisie uren is gelijk aan het gebruikelijke tarief van 65 euro voor een coachgesprek.

Kennismakings- intakegesprek

– 75 – 90 minuten

– incl. GRATIS werkboek t.w.v. 15 euro 
   bij start van een coachtraject. 

Coachgesprek

– Coaching

– 60 minuten

– 24 uur van te voren annuleren