Coachpraktijk Manna

Welkom

Is het zeggen van nee een lastige keuze? Weet jij niet meer wat het is om emotioneel stabiel in het leven te staan?

Toen zei de HEERE tegen Mozes: ‘Zie, Ik zal voor u brood uit de hemel laten regenen. Het volk moet eropuit gaan en de per dag benodigde hoeveelheid verzamelen, zodat Ik het op de proef kan stellen of het naar Mijn wet wandelt of niet.’ Exodus 16: 4 (HSV).

Soms voelt ons leven als een woestijn. We doen elke dag wat we moeten doen of misschien kunnen we door lichamelijk of psychische klachten niet meer doen wat we zouden willen doen. Het leven voelt kleurloos, leeg en we blijven maar ronddolen.

Dan zegt de HEERE tegen jou en mij: ‘Ik zal voor u brood uit de hemel laten regenen’. Er is manna voor jou! Voor elke dag is er genoeg. Vertrouw je Mij?

Jezus zegt: ‘Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven’. Mattheüs 11:28 (HSV).

Is dat geen heerlijke gedachte? Als we leren te vertrouwen op Hem en ons leven elke dag in Zijn liefdevolle en genadige handen mogen leggen dan wil Hij ons rust geven, omdat Hij onze liefdevolle Vader is en wij Zijn geliefde kinderen mogen zijn!

Daarom verliezen wij de moed niet; integendeel, ook al vergaat onze uiterlijke mens, toch wordt de innerlijke mens van dag tot dag vernieuwd. 2 Korinthe 4:16 (HSV).

Manna voor elke dag

Wie oren heeft, laat hij horen wat de Geest tegen de gemeenten zegt. Aan wie overwint, zal Ik van het verborgen manna te eten geven, en Ik zal hem een witte steen geven met op die steen een nieuwe naam geschreven, die niemand kent dan wie hem ontvangt. Openbaring 2:17 (HSV).

Een witte steen, dat betekent ‘vrijspraak’. Wie je ook bent of wat je ook doet of gedaan hebt. Jezus houdt van je! Je bent geliefd en het is Zijn verlangen dat we ‘vrij’ zijn.

Sta op, word verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de HEERE gaat over u op. Jesaja 60:1 (HSV).

Dan kun je leven vanuit vertrouwen! 

Vertrouwen op God, dat Hij je dagelijks het manna geeft wat je nodig hebt. Vertrouwen in jezelf, omdat je mag weten dat je geliefd bent! Vertrouwen in de toekomst, omdat je mag geloven dat Hij je vrijspreekt en rust geeft. Nu en voor altijd!

Voor wie

Ben je gespannen, vermoeid, angstig of onzeker?

Over mij

Hoe ik leerde te leven van het ‘manna’. Voor elke dag genoeg.

Tarieven

Investeer in jezelf, dat is het beste wat je kunt doen