Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

2 bedreigingen om ruimte te maken voor de emoties van je kind

Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe steviger je staat, hoe rustiger je kunt reageren. Je hebt dan wel ruimte nodig in je hoofd en agenda om te luisteren en mee te bewegen in de behoeften en emoties van je kind(eren).
Er zijn grofweg 2 bedreigingen die jouw, als moeder, daarbij in de weg kunnen staan. Wil je weten welke bedreigingen dat zijn en wat je er mee kunt doen? Lees dan snel verder.

1. Balans in werk, privé (gezin) en overige activiteiten.
Wanneer jij een vol hoofd hebt, veel onrust ervaart, je prikkelbaar en opgejaagd voelt heb je het vooral nodig om in je eigen behoeften te worden voorzien. Maar is het de rol van je kind(eren) om daaraan tegemoet te komen?

2. Geen vriendschap meer ervaren in jullie huwelijk.
Wanneer je geen vriendschap meer kunt ervaren in jullie huwelijk zullen jullie meer langs elkaar heen leven en geen of verminderd plezier hebben samen. Daardoor kan er te weinig gebruik gemaakt worden van de energie die je krijgt als jullie samen genieten. Of meer nog wanneer jullie elkaar niet meer tegemoet kunnen komen in behoeften en afspraken waardoor er zelfs veel energie verloren gaat.

Herken jij dat opgejaagde, onrustige gevoel bij jezelf? Of de ontevredenheid en onrust omdat je het gevoel hebt dat taken tussen jou en je man onvoldoende verdeeld zijn en jullie amper tijd hebben voor elkaar om te genieten van elkaar en jullie vriendschap?
Durf je dat dan ook te erkennen, zodat de eerste stap naar verandering gezet kan worden?

1. Ja, ik erken dat ik me vaak opgejaagd en onrustig voel en daardoor niet altijd voldoende ruimte ervaar voor de emoties en behoeften van ons gezin en ga daarom nu op ‘Reis naar mijn hart’, zodat ik door Gods ogen mag ontdekken hoe ik een goed-genoeg-moeder kan zijn.

2. Ja, ik erken dat ik onvoldoende tijd ervaar om te genieten van mijn man en onze vriendschap en meld me daarom hier aan voor de ‘APK voor jullie huwelijk’ (live of online) en gun onszelf een avondje ‘uit’ om onze vriendschap te vernieuwen en ervan te gaan genieten.

Ik wens je rust en vreugde om te genieten van je huwelijk en gezin!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!