Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Bijbels coachen is het vak van liefhebben

De slogan van TotalBalance is: coachen is het vak van liefhebben.
Tijdens de individuele trajecten werken we aan de hand van vijf thema’s:
– Geloven
– Groeien
– Genieten
– Gezond leven
– Liefhebben
 
Wekelijks deel ik mijn ‘Manna voor jou’ waarin ik je meeneem in bovenstaande thema’s. De ene keer zal de link met het coachen duidelijker zijn dan de andere keer, maar ik GELOOF dat God ons mensen aan elkaar gegeven heeft o.a. om te bemoedigen en inspireren en dat we kunnen leren van en met elkaar. Ondertussen geef ik mezelf de ruimte om te GROEIEN wanneer ik GENIET van het schrijven. Ik deel hoe ik keuzes maak om GEZOND TE LEVEN of geef tips hoe jij daarin keuzes kunt maken en IK HEB LIEFDE voor anderen. Zo komen alle thema’s samen in de dingen die ik mag doen in m’n leven en in m’n werk en zul je begrijpen dat wat ik ook schrijf, altijd onderling verbonden zal zijn.
 
Verlang jij naar meer balans in je werk, je privésituatie, tijd voor jezelf, aandacht voor je gezondheid, voor relaties?
 
De komende weken neem ik je mee in deze vijf thema’s en deel ik tips en inzichten zodat jij zelf aan de slag kunt gaan om meer balans te ervaren in jouw persoonlijke leven.
 
Heb je vragen of heb je het gevoel dat je niet weet waar je kunt beginnen? Neem dan contact met me op via het contactformulier, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.
 
Ik wens je een leven vanuit vertrouwen!
Vertrouwen op God, dat Hij je dagelijks het manna geeft wat je nodig hebt.
 
Vertrouwen in jezelf, omdat je mag weten dat je geliefd bent!
 
Vertrouwen in de toekomst, omdat je mag geloven dat Hij je vrijspreekt en rust geeft. Nu en voor altijd!
 
Lieve groet,
 
Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!