Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

De juiste partner ZIJN, is minstens zo belangrijk als de juiste partner vinden

Weet jij wat je vrouw, je man bezig houdt?
Wat zijn/haar gedachten zijn?
De verlangens?
De angsten misschien?
En welke behoeften schuilen er achter die verlangens? En achter die angsten?

Om een goede partner te kunnen zijn is het van belang dat je weet wat de ander bezig houdt. En de enige manier om daar achter te komen is door tijd te maken voor elkaar. Dat er ruimte is om te delen. Ruimte om écht te luisteren!

En dan bedoel ik niet terwijl de televisie aanstaat of terwijl je ondertussen een mail verstuurd of je social media checkt.

Echte onverdeelde aandacht voor de ander betekent dat je tijd vrij maakt, maar meer nog dat je JEZELF VRIJ MAAKT. Pas als jij zelf ‘vrij’ bent en je gedachten tot rust gekomen zijn kun je luisteren. Luisteren zonder meteen een advies te geven, zonder meteen jouw verhaal te delen, maar dóór te kunnen/durven vragen. Hoe komt het dat…? Wat maakt nou dat je dat zo ervaart? Wat heb je nodig? Wat kan ik daarin voor je betekenen?

JEZELF VRIJ MAKEN betekent dat je goed in balans bent, zodat er ruimte ‘over’ is om even te gaan zitten, te luisteren, te wandelen of er op uit te gaan. Vanuit ontspanning. Wanneer jij gestrest bent, je agenda te vol, je to-do-list te lang ligt het gevaar op de loer dat je elkaar uit het oog verliest…

TIJD is dan je grootste vijand…
Hoe zorg jij ervoor dat er ruimte over blijft voor de ander, voor samen?
Geef jij je to-do-list ook wel eens een dag of avond vrij? Om ruimte te maken? Laat het weten in een reactie hieronder!

Verlangen jullie naar meer tijd en ruimte voor elkaar? Om elkaar beter te leren kennen en écht even tijd en aandacht te hebben voor wat de ander bezig houdt?
Dan is dit iets voor jullie! In ‘liefde is een werkwoord’ neem je even heel bewust tijd voor en met elkaar om te ontdekken wat jullie bezig houdt. Wat de ander nodig heeft en hoe jij een ‘goede’ partner kunt zijn.

Meer weten? Ga naar m’n website: www.coachpraktijkmanna.nl/huwelijkspartners (link in bio)

Ik wens jullie een huwelijk waarin je een goede partner kunt zijn en jullie het beste in elkaar naar boven kunnen halen!

Lieve groet,

Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!