Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Durf jij te dromen? Of loop je in de mist?

Wat droom jij? Zie je licht opkomen of heb je het gevoel dat je in de mist loopt? Heb je eigenlijk wel dromen? Dingen waar je erg op hoopt? Verlangens om bepaalde dingen achter te laten, zodat je weer vol goede moed vooruit kunt kijken?
 
Ik droomde er al jaren van om ‘iets in hulpverlening’ te doen. Ik ervaarde zelf hoe heerlijk het was om, in moeilijke periodes van m’n leven, een ‘onafhankelijk’ iemand naast me te hebben die me bemoedigde en aanspoorde. Naast die iemand ontdekte ik steeds meer en meer dat er nog Iemand was die me aanmoedigde en me meer en meer leerde dat ik er mocht ZIJN, ZOALS IK BEN. Met mijn TWIJFELS en mijn TEKORTEN, maar ook dat dát me niet tegen hoefde te houden om te gaan doen wat Hij in MIJN HART heeft gelegd. Namelijk ANDEREN HELPEN en hun bemoediger en aanmoediger te zijn.
 
Na een ‘leerschool van het leven’ bracht Hij me na 13 jaar bij TotalBalance. Zó bijzonder! Hij KENDE mijn DROMEN en in TotalBalance komen mijn dromen samen. Anderen helpen met hulp van Iemand Die mij ook helpt, steeds opnieuw.
 
Gisteren waren we voor het eerste sinds lange tijd weer in de kerk en we zongen: ‘Wij leggen voor Uw troon neer, al onze dromen en ons nu, wij eren u’.
 
Dat mogen we als TotalBalance coaches deze week doen. Carianne Ros, oprichtster van TotalBalance, weet hoe belangrijk gebed is, juist in het begeleiden van anderen. Uiteindelijk is het God ZELF Die HEELT en GENEEST. Dáárom organiseert zij een week van gebed binnen ons netwerk. Als coaches mogen we deze week met elkaar 24/7 onze dromen voor Zijn troon brengen. En niet alleen onze dromen, maar ook die van hen die wij met elkaar mogen begeleiden. We mogen bidden om een doorbraak in de situaties van mensen, dat ZIJ TOT BLOEI mogen komen en hun DROMEN MOGEN GAAN LEVEN. En we mogen bidden om een DOORBRAAK in onze praktijken om mensen, die er naar verlangen om hun dromen te kunnen gaan dromen en stappen mogen zetten om ze waar te maken, te gaan helpen, bemoedigen en aanmoedigen.
 
Jezus belooft het ons zelf in Mattheüs 18:19,20: ‘Verder zeg Ik u dat, als twee van u op de aarde iets, wat dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel ZAL vallen van Mijn Vader, Die in de hemelen is. Want waar twee of drie in Mijn Naam bijeengekomen zijn, daar ben Ik in hun midden.’
 
Ik leg m’n dromen deze week, samen met collega’s, voor Zijn troon. Ik mag het ‘net’ uitwerpen (Lukas 5:4) in het geloof en het vertrouwen dat Hij het vult met overvloed (Lukas 5:6).
 
Wat droom jij? Waar verlang je naar? Wat belemmert je daarin? Ik daag je uit om daar deze week eens bij stil te staan, over na te denken en je ‘net’ uit te werpen (in gebed) en zie wat Hij je geven wil in overvloed!!
 
Welke dromen heb jij/had jij en is God aan het werk? Onze God is een God van overvloed!
 
Hulp of gebed nodig? Laat het me weten!
 
Op zoek naar je dromen? Meld je nu aan voor een GRATIS kennismakingsgesprek (juni/juli).
 
Ik wens je een week waarin dromen weer tot leven komen!
 
Lieve groet,
 
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!