Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Eindelijk is het zover!! ‘Liefde is een werkwoord’ komt eraan!

Eindelijk is het zover! Waar ik vorig jaar nog amper over durfde dromen toen ik m’n blogs schreef, wordt nu werkelijkheid!

De afgelopen weken heb ik in mijn ‘Manna voor jou’ de serie over ‘Liefde is een werkwoord’ opnieuw geplaatst. Dat gaf mij ruimte om enerzijds te posten waar ik erg mee bezig ben (geweest), juist deze periode weer, en anderzijds gaf het me ruimte om verder te werken aan de cursus/kort traject ‘Liefde is een werkwoord’.

Als ik teruglees ontdek ik hoe zeer ik zelf deze tijd van dromen en ontwikkelen nodig had. Want wat heb ik veel bijgeleerd! Door het coachen, maar ook door te lezen en te leren. Hoe gaaf is het (en spannend) dat ik dat ook uit mag gaan delen!

Zeer binnenkort kan en mag ik een ‘pilot’ van deze cursus/kort traject lanceren!

Nieuwsgierig? Houd m’n social media/website in de gaten!

Ik wens jullie een huwelijk waarin jullie beiden je geliefd weten! Wil je daarin investeren? Laat het me weten! Dan gaan we samen kijken of deze ‘pilot’ iets voor jullie kan zijn!

Lieve groet,

Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!