Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Liefde is een werkwoord!

Tijdens het wandelen ontdekte ik dit ‘kruis’, zomaar langs de kant op de weg. Een kruis om de scheuren en barsten in het wegdek te bedekken/verbergen…
 
Welke barsten of scheuren heb jij opgelopen in het leven? In je relaties? Is dat niet juist de reden dat Jezus kwam? Door wat Hij deed aan het kruis worden onze barsten, scheuren en tekortkomingen bedekt. Hij wil ze aanvullen vanuit de overvloed van Zijn Majesteit door Christus Jezus (Fil. 4:19 NBV).
 
Ik las daarover een mooi stukje in de kalender: ‘Leven in Zijn handen’ van Max Lucado.
‘Het is volbracht (Johannes 19:30)
Ons onvermogen om af et maken waar we aan beginnen is zichtbaar in de kleinste dingen: een grasveld dat niet helemaal gemaaid is. Een half uitgelezen boek. Of op de pijnlijkste gebieden van het leven: een in de steek gelaten kind. Een gestrand huwelijk.
Is het mogelijk dat wat ik schrijf op dit moment gelezen wordt door iemand die OVERWEEGT HET OP TE GEVEN? Als dat zo is, wil ik je aansporen om DOOR TE ZETTEN. Ik wil je aanmoedigen om te denken aan Jezus’ vastbeslotenheid aan het kruis.
JEZUS GAF NIET OP. Maar denk maar niet dat Hij niet in de verleiding kwam. Waren er momenten waarop Hij wilde opgeven? Zeker weten. Daarom zijn Zijn woorden zo fantastisch. ‘HET IS VOLBRACHT’.
 
Loop jij vast in je relatie(s)? Of is het niet wat je hoopte? Wat hoopte je eigenlijk? Welke verwachtingen / behoeften heb jij? Wil je je relatie verdiepen of heeft jouw relatie juist een positieve wending nodig?
 
In ‘liefde is een werkwoord’ neem ik je de komende weken mee en geef ik je tips over:
1) hoe sta jij in je relatie(s)?
2) verwachtingen herkennen en erkennen!
3) communicatie in relatie(s).
4) hoe seksualiteit je huwelijk beïnvloed.
 
Loop je helemaal vast in je relatie(s) en heb je geen idee hoe je dit het hoofd kunt bieden? Verlang je er naar om meer jezelf te kunnen zijn in relatie met anderen?
Neem dan via het contactformulier contact met me op voor een GRATIS kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt om (weer) meer ruimte te ervaren in verbinding met de mensen om je heen door eerst verbinding te maken met jezelf!
 
Ik wens jou een leven vanuit Zijn overvloed!
 
Lieve groet,
 
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!