Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Het leven doet pijn!

Ben je weleens bij de fysio geweest? Ik heb een heel aardige fysiotherapeut, maar als ik op de behandeltafel lig en hij net die spier weet te raken waardoor de pijn snijdend door m’n hoofd schiet, denk ik daar heel even anders over… Toch ga ik elke keer weer. Waarom eigenlijk? Dat ga ik je vertellen en ik ga je een spiegel voorhouden… BEN JE ER KLAAR VOOR? Lees dan verder…

Wanneer ik naar de fysio ga weet ik van te voren dat ik niet ga voor een ontspanningsmassage. Ik weet dat de behandeling pijn zal doen en toch ga ik. Waarom? Wil ik mezelf bewust pijn doen? Wil hij mij bewust pijn doen? Nee! Maar hij en ik weten dat de behandeling uiteindelijk weer verlichting zal geven, waardoor ik het dagelijks leven weer op kan pakken. Waardoor ik sterker wordt en dus meer vertrouwen heb om m’n activiteiten op te kunnen pakken.

Zo is het leven ook!
Het leven doet pijn!
Waarom loop je dáár dan wel voor weg?

Bijzonder eigenlijk dat wanneer we lichamelijke ongemakken hebben we vrij snel geneigd zijn om hulp te zoeken, terwijl wanneer het gaat om de pijn in het leven verwachten we van onszelf dat we het zelf moeten doen. Dat je dan vindt dat je moet geloven dat God erbij is of dat dit nou eenmaal is wat het is en dat we er geen aandacht aan besteden. Logische reactie, omdat je weet dat het PIJN gaat doen en niemand kiest bewust voor pijn, dat willen we allemaal het liefst vermijden.

Verlang jij naar rust, dat het leven lichter wordt?
Rust in je hoofd, omdat je altijd zo kunt piekeren, er zoveel negatieve gedachten zijn, angst misschien zelfs?
Lichter leven, omdat je streeft naar perfectie en het alleen maar zwaarder lijkt te worden?
Lichter leven, omdat de duisternis donkerder lijkt te worden en je het gevoel hebt weg te zakken?

Dan ben je welkom bij mij!
Ik zal jou de vragen stellen waarvan jij het antwoord liever diep wegstopt.
Ik zal ‘prikken’ op die plekken in die herinneringen waar jij liever niet aan terugdenkt en dat doet pijn. Ja, dat klopt.

Lieve vrouwen: Houd je doel voor ogen!
Waarom zou ik dat doen? Dat doe ik omdat ik een doel voor ogen heb, niet omdat ik je pijn wil doen.
Maar ik geloof dat God een plan heeft met jouw leven! Dat het Zijn verlangen is om jouw leven verlichting te geven, zoals die behandeling bij de fysio mij verlichting geeft. Hij heeft namelijk hemel en aarde bewogen om die last van jouw schouders te nemen, toen Hij stierf voor jou en mij. Hij wil je geen ‘normaal’ leven geven, maar een leven in Zijn licht! Uniek, precies zoals jij bedoeld bent. Het is ook niet zijn doel om je pijn te doen, maar om door die pijn heen jouw dichterbij Zijn Vaderhart te brengen, zodat je kunt worden wie je bent.

Dankbaar voor pijn in mijn leven.
Ik ben dankbaar voor de pijn die ik had en soms nog heb in mijn leven. Als ik die reis niet had afgelegd, had ik niet de persoon geworden die ik nu ben en God is nog niet klaar. Ik ben Zijn meesterwerk, maar het is werk in uitvoering! En dat ligt ook voor jouw klaar!

Durf jij het aan?
Om die vragen te beantwoorden die je liever wegstopt, omdat je verlangt naar rust en meer licht in je leven?

Is je antwoord ja? Meld je dan nu aan!

Tot snel!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!