Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven…

Hoe laat jij je kinderen zien dat je van ze houdt? Geef je hen cadeaus? Doe je samen een spel? Ga je er samen op uit?
 
Natuurlijk is het heel belangrijk dat je, wanneer je van iemand houdt, dit ook uit en dat kan op allerlei manieren (zie de vijf liefdestalen). Maar heb je er ook weleens over nagedacht hoe belangrijk jullie huwelijk is? Als cadeau voor jullie kind(eren)?
 
Wanneer ik met vrouwen in gesprek ben en hen vertel dat ik samen met mijn man uit eten ga, een dagje samen op stap of dat we een nachtje weg hebben geboekt, roept dat verschillende reacties op, maar regelmatig hoor ik: ‘Dat kan ik niet hoor, de kinderen achterlaten en dan samen lekker weg gaan’ of ‘ik vind het heerlijk om samen uit eten te gaan, maar mijn partner geeft er niks om dus we doen dat nooit, ik ga alleen met vriend(inn)en uit eten’.
 
Maar wat maakt nou dat je wel ALLES voor je kinderen wil doen en het beste met hen voor hebt en daarvoor alles uit de kast haalt om hen te laten zien dat je van hen houdt en GEEF je dat CADEAU niet aan JEZELF, aan JULLIE HUWELIJK?
 
Ooit sprak ik een vader die ’s nachts werkte als vrachtwagenchauffeur. Hij vertelde dat zijn vrouw wilde dat hij er mee stopte, maar zo zei hij: ‘Dan ga ik veel minder verdienen en ik wil m’n kind alles kunnen geven wat hij wil’. Enkele maanden later liep het huwelijk stuk, wat overigens niet alleen daardoor kwam, maar waar ik je over na wil laten denken is: wat is nou écht belangrijk? Is het écht zo egoïstisch om ook op z’n tijd bewust tijd te plannen voor en met elkaar in plaats van je mee te laten nemen in de ‘sleur’ van gezin, werk, inkomen?
 
Wat mag het je kosten? Je huwelijk? Aan tijd, geld, energie?
 
Willen jullie graag jullie huwelijk verdiepen, vernieuwen en nog meer ontdekken hoe jullie het als een cadeau kunnen laten zijn, voor de ander, jezelf of jullie gezin?
 
Dan is dit iets voor jullie! In ‘liefde is een werkwoord’ gaan jullie ontdekken wat elkaars liefdestalen zijn, welke behoeften jullie hebben en hoe je elkaar daar in tegemoet kunt komen, welke rol seksualiteit heeft in jullie huwelijk en hoe jullie de wisselwerking van liefde en respect kunnen leren.
 
Meer weten? Ga naar m’n website: www.coachpraktijkmanna.nl/huwelijkspartners
 
Ik wens jullie toe dat jullie huwelijk een CADEAU is waarbij je elke dag opnieuw de strik eraf mag halen om te genieten van de inhoud.
 
Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!