Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Hoera! Coachpraktijk Manna bestaat 1 jaar!

HOERA! COACHPRAKTIJK MANNA BESTAAT 1 JAAR!
 
De eerste stappen op social media, vorig jaar, waren spannend (en dat is het nu soms nog), maar ik mag groeien en ontwikkelen en daar geniet ik erg van. Niet alleen op social media, maar ook als coach in en door elk gesprek dat ik mag hebben met cliënten. Ik ben zó dankbaar dat ik deze stap kon en mocht zetten en dat ik mee mag lopen met vrouwen die hun levensverhaal delen en mag zien hoe GOED GOD IS. Dat Hij het is die diepe heling en genezing geeft en ik wordt er stil van dat ik daar getuige van mag zijn. Van Zijn grootheid, liefde en trouw. Aan Hem de eer!!
 
Inmiddels is het schrijven uitgegroeid tot een blog in mijn ‘Manna voor jou’. De ene keer is het meer een Bijbelse overdenking en de andere keer een stukje van mijn levensverhaal en m’n persoonlijke (groei)proces daarin of tips, maar weet dat alles wat ik schrijf altijd ‘goed bedoeld’ en recht vanuit m’n hart komt. Heb je tips of wil je ergens op reageren? Voel je vrij om dan een PB te sturen. Ik kom graag met je in verbinding!
 
Die ontwikkeling en groei mag ik ook VIEREN en daar hoort ook een ‘nieuw’ plaatje bij om steeds meer en meer zichtbaar te worden met het verlangen om nog meer vrouwen te brengen bij Zijn Vaderhart omdat ik het elke vrouw gun dat ze mag geloven én ervaren dat jij en ik GELIEFDE DOCHTERS ZIJN van onze Hemelse Vader!
 
Wil jij dat ‘nieuwe’ plaatje ook zien? Volg me dan op facebook: @RiannevanWijnen / @coachpraktijkManna of instagram: @riannevwvs
 
Dank je wel @brandbymirelle voor het ontwerpen van mijn nieuwe ‘brand’. Ik kijk er naar uit om jouw prachtige ontwerpen zichtbaar te maken. Dank je wel dat je jouw creativiteit in hebt gezet om iets te ontwerpen wat helemaal past bij mij en mijn praktijk!
 
Lieve lezer/volger: Ik wens je dat toe dat je je geliefd mag weten door onze Hemelse Vader, waardoor je op kunt staan en mag schitteren!
 
Lieve groet,
 
Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!