Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Iets nieuws voor jou!

Vanmorgen (di 4/7) sta ik op met een onrustig en opgejaagd gevoel en voor ik het weet buitelen de negatieve gedachten over elkaar heen. Ik merk het op en weet dat als ik me hierin mee laat nemen het weinig zin heeft meteen achter m’n laptop te gaan en te schrijven. Herken je dat? Je voelt wel iets, maar kunt het niet plaatsen? Dus je geeft jezelf een spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’. Niet zeuren, gewoon aan de slag…

Dat kan ook anders en ik heb iets nieuws voor je. Benieuwd wat dat is? Lees dan snel verder.

Waar ook ik jaren geleden kon blijven hangen in het gevoel en de gedachten, omdat ik wilde snappen hoe het kwam dat ik me zo voelde en als ik niet concreet kon benoemen wat het is, mezelf dan ook vermanend toe sprak dat ik me niet aan moest stellen en gewoon aan de slag moest gaan, leer ik inmiddels (af en toe nog met vallen en opstaan) te luisteren naar m’n lichaam. M’n lichaam geeft een signaal af. Ik hoef het niet te snappen, het mag er zijn en ondertussen bedenk ik op welke manier ik er vandaag ruimte aan kan geven. Dus besluit ik om m’n dag te beginnen met hardlopen en een heerlijke douche.

Eenmaal uit de douche rollen de woorden eruit en schrijf ik in één stuk deze blog en ik besef dat ik voor vandaag de juiste keuze heb gemaakt.

‘Jij hebt makkelijk praten, jij werkt thuis’
Ik hoor je denken: ‘Jij zit in die luxe positie dat je die ruimte hebt, maar ik heb gewoon een baas of jonge kinderen die op me wachten en voor wie ik er moet zijn’. En daar heb je gelijk in. Maar ook dat ken ik en ook in die periode dat wij jonge kinderen hadden, ik een vaste baan had en het met veel minder energie moest doen als nu, ontdekte ik mogelijkheden om momenten te creëren waarin m’n voet van het gaspedaal mocht en ik even af kon remmen om vervolgens er weer te kunnen zijn.

Hoe dan?
Dit alles begon met psychologische trajecten, fysio, revalidatie, maar kreeg pas echt voet aan de grond toen ik een traject van TotalBalance aanging. Daar kreeg ik niet alleen handvatten en praktische tools om het anders te doen, maar pakte ik het bij de wortel aan. Niet alleen aan de buitenkant kwam er meer rust, maar de rust kwam van binnenuit. Hoe ik naar mezelf keek en wat ik van mezelf verwachtte veranderde.

Ook voor jou!
En dat gun ik jou ook! Dat je leert leven vanuit vertrouwen.
Vertrouwen op God, vertrouwen in jezelf en vertrouwen in de toekomst.

Daarom iets nieuws voor jou!
Vandaag lanceer ik het basistraject: ‘Leven vanuit vertrouwen’.
Dit traject gaat ook jou helpen grip te krijgen op je leven waardoor je kunt leven met
meer zelfvertrouwen, rust, ontspanning en energie.

Maak zelf het verschil…
Heb je dan nooit meer momenten dat het even niet loopt of dat je niet lekker in je vel zit. Ja wel! Die heb ik ook, maar het grote verschil zit ‘m daarin dat het je niet meer beheerst en je weet op welke manier, die bij jou past, ruimte kunt geven.

…en investeer in jezelf!
Met een eenmalige investering van 1500 euro (incl. BTW) kun ook jij dat in 4 maanden tijd leren!

Dat is veel geld?!
Dat klopt, maar ik kan zeggen dat het een begin is van iets heel nieuws.
Nog elke dag kan ik verder bouwen en groeien op wat ik toen geleerd heb!
En vergelijk het even met op vakantie gaan. Persoonlijk vind ik dat als we gaan, het ook goed mag zijn. Lekker even tijd om te ontspannen, geen agenda enz. En dat gun ik je van harte. Ik hoop echt dat je die mogelijkheid hebt en dat je er van gaat genieten.

Maar ook op vakantie neem jij jezelf mee!
Zelfs zonder agenda kon ik niet luisteren naar m’n lichaam en vond ik dat ik van alles ‘moest’. Uitjes, er actief aan deelnemen, leuke dingen bedenken voor de kinderen, gezond blijven koken en toch ook af en toe lekker even verwennen enz.
Omdat de innerlijke rust er niet was, hield het me zelfs op vakantie in de greep.

Herken je dat en wil je er nu eindelijk eens echt mee afrekenen?
Meld je dan nu aan en vul het contactformulier in op m’n website!
www.coachpraktijkmanna.nl/contact

GRATIS evaluatiegesprek?
Wil je eerst weten hoe het er bij jou voorstaat en kans maken op een GRATIS evaluatiegesprek?
Doe dan eerst de balanstest op m’n website en ik neem contact met je op.

Tot snel.

Ik gun ook jou een ‘Leven vanuit vertrouwen!’

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!