Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Ik ga stoppen! Zekerheden loslaten…

Het einde van een jaar. Zonder er altijd bewust bij stil te staan merk ik deze dagen dat ik aan terugkijken ben. Dankbaar terugkijken op wat ik mocht ontvangen in het afgelopen jaar en vol verwachting uitzien naar wat 2023 gaat brengen… Een nieuw jaar, met nieuwe stappen, zonder de uitkomst ervan te kennen…

In de afgelopen maanden heb ik iets gedeeld van de worsteling die ik heb ervaren. Lang wist ik wel wat mijn verlangen was, maar vond ik geen antwoorden. Elke keer weer legde ik mijn vragen bij God neer en Hij leert mij steeds opnieuw om te LEVEN VANUIT VERTROUWEN. Het VVV van God (vrede, vertrouwen en volharden) werden zo niet alleen ‘mooie’ woorden, maar kregen kracht door wat Hij geeft. ‘Manna’ voor elke dag opnieuw genoeg.

Ik ga stoppen.
De maanden na de zomer heb ik veel innerlijke strijd ervaren en ben ik biddend aan het zoeken geweest. Waar wij vorig jaar duidelijk hebben ervaren dat ik m’n werk op school mocht blijven doen en ik in dat jaar ook veel rust heb ervaren en steeds meer schik kreeg in m’n werk op school, merkte ik vanaf begin dit schooljaar dat ik zocht. Ik merkte dat m’n hart er niet meer helemaal in meekwam en die van binnen merkte ik dat ik me op m’n praktijk wilde richten. Het weekend van de conferentie (begin november) is erg bijzonder en intensief geweest, maar God heeft mij en vervolgens ook mijn man bevestigd dat Hij vraagt om een stap in vertrouwen. Ik mag m’n werk los gaan laten en ruimte maken om te ontdekken op welke manier Hij onze agenda gaat vullen en gaat voorzien. Het is heel spannend en tegelijk geeft Hij geloof dat Hij het gaat doen. Ik kan er nog uren over praten en er zijn ook veel gevoelens waar ik geen woorden aan kan geven, maar wat een rust heeft Hij gegeven op de genomen beslissing.

Terugblik.
Wanneer ik terug kijk naar het afgelopen jaar ben ik dankbaar voor:
– de gezondheid en energie die God gaf, elke dag opnieuw.
– ook voor de dagen dat ik meer wenste, maar Hij toch gaf wat ik nodig had.
– de vrouwen die mij het vertrouwen gaven en dapper op reis gingen op weg naar leven vanuit innerlijke rust en vrede.
– die dapper genoeg waren om daarin hun eigen teleurstellingen, verdriet en pijn onder ogen te komen.
– die dit op hebben durven en kunnen ruimen, met Gods hulp, en meer zicht hebben gekregen op wie zij mogen zijn: Zijn geliefde dochter!
– mijn man, wie hij is en hoe hij naast mij staat en mij motiveert om mijn eigen pad te bewandelen, samen met God.
– ons gezin.
– de nieuwe plek die we hebben ontvangen.
– het nieuw te bouwen huis.
– m’n nieuwe praktijkruimte in ons tijdelijke onderkomen.
– de ontwikkeling van de huwelijkscursus: ‘Liefde is een werkwoord’.
– de eerste avonden van ‘Liefde is een werkwoord’ en wat ik daarin weer mag leren.
– nieuwe vriendinnen met wie ik het geloof mag delen en die mij bemoedigen en met en voor me bidden.
– de gemeente waarin we meer en meer onze plek mochten vinden.
– de geestelijke groei die God door alle stappen en processen heen geeft. Hij laat niet los!!!
– en alle ‘kleine’ zegeningen: van een lekker bakje koffie, tot een goed gesprek, tot een spontaan bezoek enz.

Vooruitkijken.
Bijna aan het begin van het nieuwe jaar mag ik uitkijken naar:
– de reis die God met ons zal vervolgen.
– de groei die we in en door Hem mogen ontvangen.
– de ontdekkingsreis om samen met Hem te zien op welke manier ik mijn praktijk verder vorm mag geven.
– de ruimte in onze agenda die ontstaat en die Hij gaat invullen op een manier die bij mij zal passen, omdat Hij mij kent als geen ander.
– de vervolgstappen en het meer zichtbaar worden van ons huis.
– het geloof en vertrouwen dat hoe het ook zal gaan lopen, vast en zeker anders dan ik nu bedenken kan, dat het goed zal zijn.

Voornemens?
Verlang jij ook naar innerlijke rust en vrede? Dat je meer en meer ontdekt wie je bent en dat ook in kunt zetten? Gun jij jezelf om tijd en ruimte te maken om dit te gaan ontdekken en je niet te laten belemmeren door omstandigheden of dingen die je mee hebt gemaakt?

Zet dan nu de eerste stap en meld je aan! Deze reis aangaan met jezelf is het mooiste cadeau wat je jezelf en jouw omgeving kunt geven, omdat jij het verdient te mogen worden wie je bent en in jouw kracht te staan zoals je bedoeld bent! Zijn geliefde dochter!

Tot snel!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!