Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Ik maak tijd vrij voor MIJ. En jij?

Het is 31 december 2021. De laatste dag van het jaar! Ik zit aan de ontbijttafel en verzucht tegen m’n man: ‘Was het maar Maart…’ Ook vanmorgen ben ik opgestaan met hoofdpijn, lichamelijke pijn en neerslachtigheid. Dat zijn m’n drie vaste ‘maatjes’ bij het opstaan de laatste weken. Ik kan allerlei redenen gaan bedenken hoe het komt dat ik me zo voel. En waarom weer een ’terugval’? Maar ik weet het antwoord al: ‘Het is winter’. Herken je dat?

Opstaan met pijn. Het mag er zijn. Ik maakt tijd vrij voor MIJ en ga eerst een uurtje wandelen. Dat is wat ik nu even nodig heb. Is alles dan opgelost? Nee, maar de scherpe randjes zijn eraf en ik ben klaar voor de dag die voor me ligt…Ik zou willen dat ik het antwoord had en het waar was, maar zo werkt het niet altijd… Wat ik wel weet is dat wanneer ik er tegen vecht ik VECHT TEGEN MEZELF en DAT GA IK NOOIT WINNEN… Het is er en het mag er zijn en juist daarom is het nodig om even wat meer tijd en aandacht te geven aan mij.

Ik maak tijd vrij voor mij
En jij?

Omdat je het waard bent!!

Dat is wat God eerst en uiteindelijk ook via TotalBalance mij gebracht heeft. Door het verleden te verwerken en ook het ‘chronisch ziek zijn’ te accepteren en een plek te geven kon en mocht ik gaan bouwen. Ik ken mijn persoonlijkheidssterkten maar ook m’n grenzen en door met tijd, liefde en aandacht om te gaan met de grenzen kan ik meer gebruik maken van mijn kracht/sterkte. TIJD, LIEFDE EN AANDACHT VOOR JE GRENZEN BIEDT RUIMTE VOOR JE KRACHT. Door het invullen van de mini-DISC test in de methode van TotalBalance heb ik hierin veel inzicht gekregen. Daarnaast heb ik mogen inzien wat mijn motiverende factoren en omstandigheden zijn; wat mij helpt om het meest tot bloei te kunnen komen.

Mijn ‘doel’ voor het nieuwe jaar is WORTELEN… (Daarover meer in ‘Manna voor jou’ van februari). In de afgelopen jaren heb ik een lange weg afgelegd (lees meer in ‘over mij’ of mijn eerdere ‘Manna voor jou’), waarin ik mocht vallen en weer opstaan en hard heb ‘gevochten’ om TE WORDEN WIE IK BEN. Ik mocht hoe langer hoe meer RUST EN BALANS ontvangen en ik mag nu genieten van dat geschenk en van daaruit zien wat God voor mij in petto heeft… Investeren in een plek, letterlijk en groeien in wat ik nu doe en mag doen. Gewoon omdat het kan en mag! Zo dankbaar voor waar ik nu sta en dat ik dat mag delen met jou!

Denk jij ook zo vaak, als ik meer tijd zou hebben dan?! Verlang je naar meer rust en balans en is jouw GOEDE VOORNEMEN om tijd te maken voor jezelf en dingen waarvan je geniet? Weet je niet waar je moet beginnen? Misschien mag ik een stukje met je meelopen om een start te maken en eindelijk je goede voornemens waar te maken. Gewoon door de eerst stap te zetten…

Meld je dan nu aan voor een intakegesprek en GUN JEZELF TE WORDEN WIE JE BENT! Dat is het investeren waard, want JIJ BENT HET WAARD!

Ik wens je een waardeVOL 2022!

Lieve groet,

Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!