Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Ik voel me altijd moe, maar kan niet slapen??!

Herken je dat? Dat je moe opstaat en je het gevoel hebt dat je je de hele dag door moet slepen en als je dan eindelijk lekker naar bed kunt….Dan kun je niet slapen!! Hoe meer je er vervolgens over na gaat denken dat je echt moet gaan slapen, omdat je anders morgen echt niet je taken/werk kunt doen die je moet doen, hoe lastiger het wordt… Als dit inderdaad herkenbaar voor je is laat ik vandaag het alarm voor je afgaan! Het is op z’n minst tijd om nu écht even aandacht te gaan schenken aan wat je lichaam je probeert te vertellen…

Eén van de belangrijkste oorzaken van slecht slapen is stress.
Je bent dan meestal al voorbij gegaan aan de signalen die je lichaam al langere tijd af heeft gegeven
(zie: https://coachpraktijkmanna.nl/beter-voorkomen-dan-genezen/).
Stress kan worden veroorzaakt door zorgen, hoge werkdruk, problemen in je huwelijk of gezin, maar ook door te veel dingen doen die niet bij je passen of je teveel energie kosten. Soms zijn er dingen waar je niet direct een antwoord op hebt en waarvan je het gevoel hebt dat je er dus ‘niets’ aan kunt doen, maar is dat wel zo?

Ontdek de oorzaak achter je ‘slaapprobleem’.
Het is belangrijk dat je eerst gaat kijken wat de oorzaak is. Wanneer stress de oorzaak is, is het belangrijk dat je niet alleen bezig bent met symptoombestrijding, maar dat je echt de wortel aanpakt, zodat je leert om andere keuzes te maken. Keuzes die beter bij jou passen of om dingen onder ogen te gaan zien en er mee aan de slag te gaan. In veel gevallen ben je door de omstandigheden in een ‘overlevingstand’ terecht gekomen en is het belangrijk om in te zien hoe je daar weer uit kunt komen. Vaak geeft de weg hoe je erin terecht bent gekomen ook de richting aan om er weer uit te komen. Welke emoties zijn je overvallen en heb je geen ruimte gegeven? Welke gebeurtenissen zijn je overkomen, maar ben je aan voorbij gegaan en doorgerend, omdat je gezin je nodig had? Je baan is niet meer wat het was, maar je durft het niet los te laten en nieuwe, betere keuzes te maken enz.

Van ‘overleven’ naar leven.
Om vanuit ‘overleven’ weer naar een leven te komen wat past en waarbij jij je energieker voelt is het nodig om erdoorheen te gaan. Rust te nemen en vanuit nieuwe inzichten keuzes leren maken. Met behulp van de TotalBalance methode krijg je inzicht in je emoties en gebeurtenissen die je hebben gevormd en je hebben gebracht waar je nu staat, maar krijg je ook de handvatten om de oorzaken bij de wortel aan te pakken en een proces in te gaan wat je leven zal veranderen.

Heb ik dat wel echt nodig? Het valt bij mij vast nog wel mee…
Misschien is dat de gedachte die ook bij jou opkomt. Dan wil ik je uitdagen om dat te onderzoeken en de eerste stap te zetten om voor jezelf inzicht te krijgen in waar je echt staat. Investeer 20-30 minuten van je tijd en doe de GRATIS balanstest (www.coachpraktijkmanna.nl). Deze test geeft je inzichten waarmee je misschien zelf aan de slag kunt of…

Maak kans op een GRATIS evaluatiegesprek!
Door de balanstest in te vullen en je gegevens achter te laten kan het zomaar zijn dat ik contact met je opneem voor een GRATIS evaluatiegesprek (max. 3 per maand). Dit gesprek duurt 20 minuten en daarin geef ik je 3 adviezen op basis van je ingevulde test.

Wacht dus niet langer en grijp je kans om te ontdekken wat jij nodig hebt om je leven weer écht op orde te krijgen!

Ik zie de uitslag van je test tegemoet!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!