Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Kom tot Mij. Ik geef je rust.

Rust… wat kan ik daar naar verlangen. Vorige week schreef ik in een blog over ‘laat jij je leiden door (on)vrede?’ en ik merk in deze tijd dat ik ook meer onrust ervaar. De winter is altijd al meer zoeken naar balans door verminderde energie. Juist dan heb ik het nodig om meer rustmomenten te creëren. Herken je dat?

Daarom vandaag van mij een bericht om te laten weten dat ik deze week geen bericht (nieuwe blog) plaats ;-), maar voor de komende weken wil ik je de volgende tekst meegeven: ‘Kom allen bij Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, IK ZAL JULLIE RUST GEVEN’. Matteüs 11:28 (NBV)

Vanmorgen kwam die tekst via een preek van Jannica van Barneveld (Kom tot Mij: Mozaiek 24 oktober 2021) opnieuw bij me binnen. Zo vaak laat ik me opjagen door van alles wat moet en alles wat om me heen gebeurd. En het is goed om af en toe een periode te nemen waarin ik weer nadenk over wat er écht toe doet en waar ik m’n tijd aan besteed en wil besteden. Ik wil je aanmoedigen om vooral op zoek te gaan naar RUST en die kunnen we vinden bij Hem, die voor ons naar deze wereld kwam!

Mooie feestdagen en heel veel zegen voor 2022!
Dan hoop ik, vanuit vernieuwde rust, weer op te starten met coachen en tijd te creëren om te schrijven, bemoedigen en inspireren.
Tot een volgende ‘Manna voor jou’!

Lieve groet,

Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!