Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Maak keuzes! Hoe dan?

School en werk is weer begonnen deze week. Weer in het ritme en leven met een ‘klok’. Wennen aan alles wat weer op je af komt en wat ‘moet’ gebeuren. Praktijk, gezin, sport, begeleiding, onderwijs, klussen, bijna verhuizen enz. Als ik eerlijk ben voel ik het in m’n hele lichaam. Onrust, een opgejaagd gevoel, hoge ademhaling, een naar gevoel in m’n buik/borst. Daarom even een bericht van mij, niet op het gebruikelijke tijdstip, maar omdat ik voel dat het voor mij even tijd is om te doen wat ik vorige week schreef: Maak keuzes!

Vanmorgen zat ik, zoals ik gewend ben, aan de keukentafel. Ik bereidde m’n Bijbelverhaal voor die ik deze morgen zou vertellen op school en ik had nog tijd om m’n dagboekje te lezen. Maar eerst schreef ik opnieuw van me af. Opnieuw leg ik het aan God voor. M’n onrust, m’n opgejaagde gevoel nu alles weer draait. Niet precies wetend wat nou dat gevoel precies veroorzaakt en opeens krijg ik de gedachte dat het even ‘stil’ mag zijn op m’n social media en website. Dat ik me ook daar kwetsbaar op mag stellen en mag delen. Uitleven wat die keuzes betekenen en om ‘vrede’ te blijven ervaren.

Die stemmen in m’n hoofd.
En je PR dan?
Je zichtbaarheid?
Als je een praktijk wil die groeit en bloeit zul je er ook iets voor moeten doen!!
En natuurlijk is dat zo.
Ik mag me inzetten voor ons gezin, m’n werk op school, de praktijk, de op handen zijnde verhuizing, maar ik lees: ‘Martha, Martha u bent bezorgd en maakt u druk over veel dingen slechts één ding is nodig. Maria heeft het goede deel uitgekozen, dat niet van haar zal worden afgenomen’ (Luc. 10:41-42)
‘Hier zijn ze Heer, m’n zorgen, terwijl ik eigenlijk niet eens precies weet wat die zorgen precies zijn, wat de oorzaak is. Roep mij, zend mij, wandel naast mij. Deze dagen en de dagen erna’.

Vrede ontvangen.
En wat geeft Jezus?? Vrede. ‘De vrede die deze wereld jullie kan geven, duurt maar kort. Maar MIJN VREDE BLIJFT ALTIJD BIJ JULLIE. Wees niet bang, verlies de moed niet’. (Joh. 14:27)
Ik hoef niet bang te zijn. Hij gaat voor mij uit. ‘De HEER zal voor u strijden en u moet stil zijn’ (Ex. 14:13-14).

Even stilte dus…
Even stilte dus en het vervolg van ’t VVV van God houden jullie tegoed.

Ik volg nu even Zijn route en wil zijn in Zijn nabijheid, in Zijn vrede. Dat vraagt VERTROUWEN en daarin mag ik blijven VOLHARDEN, in de verwachting en staande op Zijn beloften dat Zijn vrede bij mij blijft. Het is er al!! Ik mag het opnieuw gaan ontvangen.

Ondertussen is mijn gebed voor jullie ‘dat de Heer van de vrede jullie Zijn vrede geeft, altijd en op alle mogelijke manieren. En dat Hij goed zorgt voor jullie allemaal’ (2 Thess. 3:16).

M’n werk gaat ‘gewoon’ door, dus mocht je meer willen weten of ook leren leven vanuit rust, vrede en balans?
Vul het contactformulier in of mail naar rianne@coachpraktijkmanna.nl

Mag ik je binnenkort ontmoeten in mijn praktijk?
De koffie/thee staat voor je klaar.

Lieve groet,
Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!