Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Mis jij de energie om te kunnen doen wat je écht wil?

Je hebt allerlei plannen en je belooft jezelf steeds van alles. Als straks de kinderen naar school gaan dan… Als de therapie van mijn zoon/dochter voorbij is dan… En elke keer wanneer je op dat punt aanbeland bent komt het er toch weer niet van. Herkenbaar?

Veel vrouwen, moeders met een (jong) gezin herkennen dit. Ze zijn de hele dag druk met hun gezin en alle afspraken die daarbij komen kijken. Ze werken nog enkele dagen. Het huishouden moet gedaan worden en vaak heb je nog allerlei taken als vrijwilliger voor een vereniging of voor de kerk. En, o ja, als je om je heen kijkt heb je het gevoel dat anderen nog  veel meer taken hebben en hun energie lijkt nooit op. Je vindt dat jij dan toch op zijn minst ook maar weer moet gaan helpen bij de Koningsspelen op de school van je kinderen of dat je de zondagsschool in de kerk op je moet nemen. En ondertussen blijf je maar doorrennen en jezelf van alles beloven, maar elke keer lijkt er iets anders tussen te komen.

Bewustwording helpt je om keuzes te maken!
Zelf heb ik jarenlang in dat cirkeltje rondgedraaid. Ik had al beperkte energie en toch legde ik mezelf allerlei dingen op die ik vond dat ik die moest doen. Zelfs na een burn-out lukte het me niet om balans te vinden en bleef ik mezelf vergelijken met anderen. Tot ik ontdekte dat JEZELF VERGELIJKEN ook een VORM VAN OORDELEN is. Wanneer ik mezelf vergelijk met iemand anders komt of diegene of ikzelf slechter uit de verf. Door meer inzicht te krijgen in mezelf en vooral in mijn energiehuishouding kon ik m’n taken meer en meer afstemmen op de hoeveelheid energie die ik had. Ik ontdekte welke dingen mij energie gaven en welke dingen mij vooral energie kostten. En hoe ingewikkeld het ook leek, het hielp mij om keuzes te maken die GOED VOOR MIJ waren.

Wanneer je keuzes leert maken die goed zijn voor jou, zijn ze dat automatisch ook voor je omgeving.
Waar ik eerst het gevoel had dat het egoïstisch was om voor mezelf te kiezen leerde ik meer en meer dat ik m’n naaste mocht liefhebben als mezelf, niet ten kostte van mezelf. En het mooiste was dat ik weer ging genieten. Ik werd vrolijker, energieker, kreeg daardoor meer zelfvertrouwen en begon weer spontaan dingen te doen, zonder altijd na te hoeven denken over de consequenties.

Als ik het kan, kun jij het ook!!
Verlang jij er naar om meer ruimte te krijgen voor jezelf? Om eindelijk te gaan doen wat je al zolang wil, zonder voortdurend het gevoel te hebben dat je tekort schiet? Te balen omdat het weer niet is gelukt?

Een energie-analyse kan je inzicht geven!
Door gebruik te maken van o.a. een energie-analyse krijg je inzicht in al jouw taken en leer je onderscheid te maken tussen taken die je energie kosten en welke je energie geven. Door vooral taken aan te pakken die je energie geven, zul je veel meer kunnen doen, zonder je (over)vermoeid te gaan voelen. Ik help je om je hierin inzicht te krijgen, zodat jij met meer energie je taken kunt doen en daardoor een leukere, vrouw en moeder te kunnen zijn, die geniet van de dingen die ze doet!

Wat zou het je opleveren wanneer je meer energie zou hebben?
Zet dan nu de eerste stap en doe de GRATIS balanstest op mijn website, zodat je al meer inzicht krijgt in wie jij bent en wat jij écht nodig hebt. Of meld je direct aan (www.coachpraktijkmanna.nl/contact) en ik help je op weg!

Zie ik je snel? Omdat je het waard bent!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!