Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Niet goed genoeg…

WORD JIJ OOK REGELMATIG OVERVALLEN DOOR DERGELIJKE GEDACHTEN? LOOP JIJ OOK ROND MET GEVOELENS VAN ‘NOOIT GENOEG’?
 
Je bent niet de enige. Veel vrouwen herkennen zich hierin. Je doet je best om alle ballen in de lucht te houden als vrouw, moeder, partner, vriendin, zus, dochter, werknemer, ondernemer of welke rollen jij ook maar hebt in je leven.
 
HET KAN ANDERS!
Verlang je ernaar om deze gevoelens/gedachten onder controle te krijgen? Zodat er meer rust is en je minder het gevoel hebt dat het ‘nooit genoeg’ is?
 
EN DE ENIGE DIE DAT KAN VERANDEREN BEN JIJ!
Door meer inzicht te krijgen in jezelf. In wie jij bent en hoe je geworden bent wie je nu bent. Door je bewust te worden van deze gedachten/gevoelens en te ontdekken waar ze vandaan komen, kun je ook stappen zetten om deze gedachten om te buigen en gevoelens ruimte te geven en indien nodig te verwerken. Deze gedachten/gevoelens overvallen je dan niet meer en je bent in staat er beter op te reageren zodat ze je niet (meer) beheersen.
 
ZET DAN NU DE EERSTE STAP!
Ik herken deze gevoelens/gedachten en heb er lange tijd mee rond gelopen. Juist toen m’n lichaam me in de steek liet! Ik wist wel met m’n verstand dat ik er ‘niets’ aan kon doen dat ik niet kon wat ik wilde, maar kwam steeds meer GEVANGEN te zitten in deze gevoelens/gedachten.
 
Juíst daarom gun ik jou dat je dit los kan laten, omdat ik zelf ervaar hoeveel het me heeft gebracht!
 
Wil je verder praten, van gedachten wisselen en gun jij jezelf meer rust en een investering voor de rest van je leven?
 
Meld je dan nu aan voor een intake- kennismakingsgesprek via de contactpagina.
 
Ik kom graag met je in contact om je op weg te helpen en jou weer te zien STRALEN!
 
Tot snel.
 
Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!