Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Relatie verdiepen?

Vanmorgen had ik voor het eerst niet één, maar twee mensen tegelijk in m’n praktijk. Twee mensen die samen wilden werken aan hun relatie., omdat ze het gevoel hebben dat de verbinding wat ‘zoek’ is geraakt. Samen op zoek naar manieren om aan elkaar aan te geven wat hun persoonlijke behoeften zijn en daarin tegemoet te komen.
 
Best heel spannend zo’n eerste keer. Met verschillende werkvormen mocht ik hen inzicht geven in wat zij nodig hebben en ontdekten ze samen wat ze konden ondernemen om de verbinding weer te gaan ervaren. Zo geweldig mooi om daar onderdeel van uit te mogen maken!!
 
Tijdens de creatieve opdracht tijdens deze sessie deed ik zelf lekker mee en ontstond de tekening in de afbeelding. Om je hart gevuld te laten zijn met liefde ben je beiden nodig om dit in balans te houden. Liefde is vrijwillig keuzes maken! Wanneer één van beiden teveel geeft, kiept het hart om en lekt de energie eruit, zonder dat de ander zich geliefd voelt. Wanneer één van beiden blijft trekken om maar te krijgen wat hij/zij verlangt scheurt het hart doormidden…
 
Merk jij nou ook dat het niet altijd lekker loopt met de communicatie in je relatie? Dat je niet durft te zeggen wat je wil of dat een gesprek uitloopt op onenigheid? Of ben je op zoek naar vernieuwde verbinding/verdieping?
 
Ik help je/jullie graag op weg. Meld je/jullie dan aan via het contactformulier op m’n website en beschrijf kort de hulpvraag. Dan kijken we samen wat nodig is om samen te ontdekken wat jullie behoeften zijn en op welke manier jullie daarin elkaar kunnen vinden.
 
Ik wens jullie een liefde in balans, waarin beide zichzelf mogen zijn én zich geliefd mogen weten.
 
Lieve groet,
 
Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!