Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Veelgestelde vragen

Lieve moeder, lieve vrouw,

Misschien heb jij je in de afgelopen periode wel aangesproken gevoeld. Je hebt ontdekt dat er wel dingen zijn in je leven die je anders zou willen of waar je tegenaan loopt en diep van binnen weet je wel dat je daar graag hulp bij zou willen.  Misschien heb je zelfs wel op mijn website gekeken om te zien wat de mogelijkheden zijn en heb je écht gedacht: ‘Dit zou zo fijn zijn!’ of ‘Dat zou ik echt wel graag willen: meer rust, meer energie, meer zelfvertrouwen’.

En dan…
…stuit je op het tarief: €1500,-

Ik hoor je denken: het is wel veel geld en gaat het mij wel écht helpen?
Je vraagt je af of het bedrag niet te hoog is en of het je wel écht verder gaat helpen.
Mag ik je eerst eens vragen: hoeveel is het je waard? Wat zou het je opleveren als je meer rust kunt ervaren en meer energie?
Welke invloed zou dat hebben op je huwelijk, op jullie gezin, op je werk?

Omdat veel vrouwen hier vragen over hebben, zet ik hieronder de meest voorkomende vragen op een rijtje:

Wat is het basistraject ‘Leven vanuit vertrouwen’ precies?
Wanneer je meer wil weten over de inhoud en het resultaat ga dan naar: www.coachpraktijkmanna.nl/christenvrouwen

Gaat het mij ook helpen?
Door gebruik te maken van een werkboek komen alle vlakken van je leven aan de orde.
Het werkboek is een leidraad, maar het proces stemt zich helemaal af op jou persoonlijk!
We beginnen bij je verleden om te ontdekken hoe je bent geworden wie je bent. In deze fase proberen we elke week af te spreken. Vervolgens gaan we naar het heden om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en ontwikkelpunten en op welke manier je dat kunt gaan doen. De tijd tussen de afspraken wordt groter, zodat je ook echt kunt gaan leren en ontdekken. En tot slot maken we een plan voor de toekomst. Welke stappen jij kunt zetten om het te gaan doen en die beter past bij jou en je situatie. We gaan samen kijken wat je daarin nodig hebt en wat ik hierin voor jou kan betekenen.
Het blijft dus echt jouw traject, waarin jij alle ruimte hebt om aan te geven wat je nodig hebt.
Vind jij tussentijds contact fijn? Even die bevestiging of bemoediging? Dat kan!
Hou jij van concrete handvatten die je in kunt zetten en uitproberen? Dat kan!
Dat is de reden waarom ik bewust kies voor een traject en niet voor ‘uurtje-factuurtje’, zodat jij weet waar je aan toe bent en ik de ruimte heb om mee te bewegen in jouw behoeften en mogelijkheden!

Wat is het nut om terug te gaan naar je verleden?
Het is belangrijk om te ontdekken wat de ‘wortel’ is van de patronen die in jouw leven zijn ontstaan. Door dit te ontdekken geeft dat herkenning en erkenning en kunnen, indien nodig, dingen opgeruimd worden die jou nu nog belemmeren. Wil je hier meer over lezen? Lees dan m’n persoonlijke verhaal in: Pfff… vermoeiend zeg! – Coachingpraktijk Manna (coachpraktijkmanna.nl)

Wat krijg ik als ik leer ‘Leven vanuit vertrouwen’?
Na dit traject ervaar je:

  • meer zelfvertrouwen
  • meer rust en ontspanning
  • meer energie

Dat ervaart ook deze moeder die het traject heeft gevolgd:
De begeleiding bij Rianne heeft me meer opgeleverd dan ik had verwacht. Ik heb dingen uit mijn verleden op mogen ruimen en samen gekeken naar het heden en de toekomst. Het bijzondere aan deze begeleiding is dat we dit echt samen met God hebben gedaan. Rianne luistert geduldig, zonder oordeel, maar is wel scherp waar nodig. Ze wist echt door mij heen te prikken (iets wat vele psychologen nooit is gelukt).

De mooie doorbraak zal ik nooit vergeten, ik viel Rianne huilend in de armen. Dat was zó bijzonder om mee te maken.’ Ilse, 34 jaar.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het ook.
Ikzelf mag ervaren wat voor verschil het heeft gemaakt in mijn leven en wil het juíst daarom ook met jou delen!

Heb je toch nog (andere) vragen of twijfel je nog?
Stuur me dan een mail en we plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek (er is ruimte voor max. 3 kennismakingsgesprekken per maand). Dit gesprek vraagt om een investering van €45,- maar komt te vervallen wanneer je besluit om een traject aan te gaan.

Om écht er uit te kunnen halen wat er in zit is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en ervaart dat er ruimte is voor jouw verhaal. Mailcontact of een gesprek kunnen je daarbij helpen, dus laat je niet weerhouden en weet je welkom!

Ik hoop snel iets van je te horen!

Lieve groet,
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!