Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Voor vrouwen die op willen staan…

Daar zat ik dan. Vastgelopen, m’n energie helemaal op en ik kon alleen maar huilen.
Ik voelde diep van binnen dat ik meer kon en vooral meer wilde, maar ik kon niet meer…
Herken je dat gevoel? Dat je wel wil, maar het lukt niet? Opgejaagd, uitgeblust?
Lees dan snel verder lieve vrouw (en moeder), dan is mijn verhaal van (h)erkenning vandaag speciaal voor jou!

Het is september 2007. We zijn nog geen jaar getrouwd. En wat begint met een ziekmelding vanwege enorme hoofdpijn resulteert in een langdurige afwezigheid want ik blijk ‘OVERSPANNEN’ (de term burn-out kende men toen nog nauwelijks).
Na een intensieve periode van therapie en herstellen pak ik m’n werk weer op. De klachten verdwijnen helaas niet helemaal en voortdurend ben ik aan het balanceren met hoofdpijnklachten en lage energie.

Na de zwangerschap en geboorte van onze eerste kan ik niet anders dan rond zijn eerste verjaardag (2010) m’n baan opzeggen. Ik merk dat ik weer helemaal weg zak en ik lijkt te VERDRINKEN en ik ervaar dat ik mag gaan KIEZEN voor ons gezin.
Zelfs met een invalbaan en later halve dagen werken en ondertussen de geboorte van onze tweede blijft het voortdurende refrein klinken: balanceren, overleven, genieten, balanceren…

Tijdens de zwangerschap van onze derde, het is in inmiddels begin 2015, komen er LICHAMELIJKE PIJNKLACHTEN bij, die ook na de zwangerschap niet verdwijnen, maar zelfs erger worden.
Via de reumatoloog die de ‘diagnose’ chronische pijn (ook wel fibromyalgie genoemd) stelt, naar een orthomoleculair therapeut die een ernstig B12-tekort ontdekt naar medicatie en uiteindelijk een revalidatietraject (2018) begin ik weer wat op te krabbelen.

Langzaam maar zeker wil ik weer DROMEN, maar eigenlijk DURF IK nog NIET.
Stel je voor dat ik terugval? Wat als ik iets nieuws wil beginnen, maar er toch de energie niet voor heb?
Ik laat me belemmeren door angst en de vele ‘wat als’ vragen…

Tot ik in 2020 in aanraking kom met TotalBalance en daar ontdekte wat ik in al die trajecten nooit had leren inzien. Namelijk dat ik naast het B12-tekort ook altijd heb gerend, me voortdurend liet opjagen door onrust en patronen om maar GEZIEN te worden, WAARDERING te krijgen. Al die jaren verlangde ik daar naar, maar daardoor was ik MEZELF helemaal UIT HET OOG VERLOREN!

Wie ben ik eigenlijk zonder mijn baan?
Zonder m’n gezin?
Zonder m’n huwelijk?
Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten binnen de mogelijkheden die ik heb?
Welke dingen uit mijn verleden hebben mij zo gevormd dat die patronen ontstaan zijn en waardoor ik me nu nog altijd laat belemmeren?

Ondanks dat ik in 2007 m’n leven over heb mogen geven aan Jezus en God me in 2013 door een bijzondere ervaring had laten merken dat ik ZIJN GELIEFDE DOCHTER BEN, niet om wat ik doe, maar OM WIE IK BEN, had ik een proces nodig. Dwars DOOR DE DALEN heen mocht ik inzicht krijgen in wie ik mag zijn en welke plek ik in mag nemen.

Ik mocht LEREN hoe ik me NIET meer OP hoefde LATEN JAGEN door m’n ONRUST, maar hoe ik juíst voor mezelf kan zorgen als dat ‘oude vertrouwde’ gevoel het van me probeert over te nemen. Langzaam maar zeker kon ik OUDE OVERTUIGINGEN LOSLATEN, PATRONEN DOORBREKEN, VERWACHTINGEN van anderen en van mezelf LOSLATEN om te gaan doen wat écht bij me past, op een plek waar God mij, juíst door Zijn verhaal met mij geroepen heeft. Ik leerde God meer en meer lief te hebben en te vertrouwen en mijn naaste lief te hebben ALS mezelf, niet meer TEN KOSTE van mezelf! Door Zijn genade, Zijn geduld en Zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij!

Ik mag nu naast anderen gaan zitten, ik kan begrijpen wat zij voelen en waar zij nu middenin zitten en ik mag hen op weg helpen.

Ik mocht opstaan, keuzes maken die passen bij mij en m’n energieniveau (want ja, ondanks dat het zo goed gaat mag ik goed voor mezelf blijven zorgen). Op die manier mag ik VERSCHIL MAKEN in m’n eigen leven en daardoor in ons huwelijk, ons gezin en voor de mensen om mij heen.

WEET JIJ DIEP VAN BINNEN DAT ER MEER IN JE ZIT DAN JE NU KUNT LATEN ZIEN?
WIL JE OOK ZO GRAAG EEN ‘GOEDE’ MOEDER ZIJN, MAAR WORSTEL JE ERMEE?
VERLANG JE ERNAAR OM JE ‘BESTE’ JIJ TE KUNNEN ZIJN, ONDANKS ALLE TAKEN DIE JE HEBT?

Ik heb ervaren dat het kan en ik help jou ook graag op weg, want ik geloof dat God óók een plan heeft met jouw leven. Hij heeft jou precies gemaakt zoals je bedoeld bent en Hij kan en wil alle dingen laten meewerken ten goede voor wie Hem liefhebben (Rom 8:28).

WIL JIJ VANDAAG OPSTAAN OM VERSCHIL TE MAKEN?
Dat verschil begint bij jou zelf!

STA OP en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of een kennismaking.

Wil je eerst graag weten hoe het met je balans is om te ontdekken wat je écht nodig hebt?
Doe dan de GRATIS BALANSTEST op www.coachpraktijkmanna.nl

Tot snel!
Omdat jij het WAARD BENT je leven te leven vanuit RUST en VERTROUWEN!

Lieve groet,
Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!