Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Wanhopig huilend…

Huilend zat ik op de bank. Wanneer houdt het op? Gaat dit ooit voorbij? Is het dan echt te veel gevraagd dat ik ‘gewoon’ voor ons gezin wil zorgen? Ik kan niet meer…

Het water is op en Hagar raakt in paniek (Genesis 21:14-20). Ze legt, of werpt, staat er zelfs in de Bijbel, Ismaël onder een struik en gaat verderop zitten, want ze wil hem niet zien sterven. Ze gaat luid zitten huilen. Ze is zó wanhopig!

WAT ZIJN DE DINGEN WAAR JIJ WANHOPIG VAN WORDT?
Herken je dat gevoel van Hagar? Dat dingen je dreigen te overmannen? Waar zie jij geen uitweg meer in? Je burn-out? Je huwelijk? Je werk wat niet loopt of helemaal niet bij je past? Je lichaam dat het af laat weten en niet doet wat jij hoopt of verlangt?

EN TOEN?!?
Toen hoorde God de stem van de jongen!!! Hagar huilt! Ze ziet en voelt alleen nog maar waar ze in verzeild is geraakt. Ze kan niet meer helder nadenken en weet niet meer hoe nu verder… Maar Ismaël bid tot God! De God van zijn vader Abraham! En God vertelt dat ook aan Hagar. ‘Ik heb de stem van de jongen gehoord. Sta op! Ik zal hem tot een groot volk maken!

WAT EEN BELOFTE!
Hagar wordt rijk voorzien, terwijl ze zelf in de put zat, uitzichtloos, maar er iemand anders was die bad!!
Kun je zelf niet bidden? Vraag anderen het voor je te doen!

GOD GEEFT JOU WAT JE NODIG HEBT!
Als ik terugkijk naar hoe het was, dan vraag ik me af: ‘Hoe heb ik dat gedaan? Hoe ben ik m’n dagen doorgekomen en deed ik wat ik toch nog kon doen?’ Daar is maar één antwoord op. GOD HEEFT MIJ GEDRAGEN! Elke dag opnieuw beloofde Hij mij dat Hij ‘manna’ zou geven, voor elke dag genoeg. En wanneer ik het uitschreeuwde of het wat meer mocht zijn, heeft Hij voorzien! Dwars door het dal heeft Hij mij geleid en me krachtiger gemaakt, juist door m’n kwetsbaarheid onder ogen te zien! Hij loutert om het goud in ons nog meer te laten glanzen!
Is dat makkelijk? Zeker niet!! Zou ik terug willen? Nee, bedankt! En toch mag ik nu zien wat God al die tijd al wist, dat Hij mij vormde en ik ooit zou staan waar ik nu sta!

Verlang jij ook zo naar een uitweg? Voel jij de wanhoop die ik, die Hagar voelde? Ga op ontdekkingsreis in jezelf en zie het GOUD wat God jou gegeven heeft om die UNIEKE EN PRACHTIGE VROUW te zijn die JIJ BENT!

Heb je er hulp bij nodig? Een aanmoediger? Een medestrijder?
Neem contact met me op en we gaan samen op zoek naar het GOUD in jou!

Lieve groet,

Rianne.

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!