Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Wees STERK door de genade van Christus Jezus.

STERK zijn; wie wil dat nou niet? Maar hoe vaak denken we dat sterk zijn ons groothouden is? Bewijzen dat we het allemaal wel kunnen? Laten zien dat nare gebeurtenissen uit het leven ons niet meer beïnvloeden?

Maar is het niet juíst STERK als we onze valkuilen/ontwikkeldoelen kennen, zodat we hulp kunnen vragen? Ons kwetsbaar open stellen als het even niet gaat, zodat we getroost kunnen worden? Pijn onder ogen komen en verwerken?

In m’n praktijk ontmoet ik dappere vrouwen die ernaar verlangen om weer in hun kracht te kunnen staan, willen ontdekken wat hun persoonlijkheidssterkten en ontwikkeldoelen zijn.

Om te ontdekken waar patronen zijn ontstaan gaan we terug naar het VERLEDEN. Daar liggen de puzzelstukken verborgen van wie je nu bent geworden. En soms zijn dat heel moeilijke dingen, maar regelmatig ook ogenschijnlijk kleine gebeurtenissen die een grote impact hebben gehad op het zelfvertrouwen/zelfbeeld omdat behoeften die er waren niet vervuld zijn. Dat geeft teleurstelling, verdriet of boosheid en dat stoppen we het liefst ver weg, maar weet je wanneer die vrouwen zich weer STERK gaan voelen? Als ze de emoties onder ogen komen, huilen om dat wat ze gemist hebben, boksen om boosheid te verwerken om die gebeurtenis waarin ze diep gekwetst of pijn zijn gedaan.

Door de emoties te voelen en te uiten komt er ruimte voor hun eigen hart en kunnen ze met vernieuwd vertrouwen opstaan.

We hoeven het helemaal niet alleen te doen, maar door Zijn genade kan ik vallen, maar mag ik altijd weer opstaan!

Verlang jij er ook naar om je STERK te voelen? Je verleden te verwerken, zodat het je toekomst niet langer meer bepaald?

Neem dan contact met me op en we kijken samen wat jij nodig hebt om in je KRACHT te kunnen staan.

Lieve groet,

Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!