Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

Welkom!
 
Leuk dat je er bent! Misschien volg je me al wat langer of misschien ben je met pas sinds kort gaan volgen. Daarom is het misschien leuk om me even (opnieuw) voor te stellen.
 
Ik ben Rianne, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. Daarnaast ben ik juf en sta ik anderhalve dag voor de klas.
 
En je coachpraktijk dan?
Dat zal ik je in het kort vertellen. Dat probeer ik tenminste, want ‘kort’ is niet mijn sterkste kant 😉
 
Al in het eerste jaar van ons trouwen kreeg ik een burn-out. Vermoeidheids- en hoofdpijnklachten waren vanaf die tijd mijn ’trouwe metgezellen’. Altijd had ik het gevoel te moeten balanceren tussen wat ik graag wilde en wat ik kon. Herken je dat?
 
Ondertussen mochten mijn man en ik ook drie kinderen ontvangen en had ik betere en mindere periodes, maar ik bleef ‘vechten’ al had ik vaak vooral het gevoel dat ik aan het ‘overleven’ was.
Tot ik in de laatste zwangerschap ook pijnklachten kreeg. In eerste instantie werd gedacht dat dit met de zwangerschap te maken had. Met twintig weken ben ik dan ook met ‘verlof’ gestuurd, maar in de maanden na de bevalling werd het alleen maar erger.
 
Ruim één jaar na de zwangerschap bleek ik een ernstig B12 tekort te hebben. Hier konden we wat mee en ik maakte weer stappen vooruit… Al merkte ik dat ik stappen maakten bleef het zoeken en naast deze lichamelijke oorzaak bleef het ook een zoektocht. Hoe verdeel ik de energie die ik wel heb en waar besteed ik die aan? Wie ben ik eigenlijk en wat is voor mij belangrijk? En vooral ook de vraag: hoe krijgt m’n geloof een plek in deze zoektocht?
 
In de vele trajecten van therapeuten, psychologen en revalideren heb ik veel geleerd, maar ik bleef worstelen met de vraag hoe m’n relatie met God een plek kon hebben in dit alles. Daarnaast kreeg ik steeds meer het verlangen om iets met hulpverlening te gaan doen, maar hoe dan?
 
Na een lange zoektocht kwam ik in aanraking met TotalBalance en daar kwam alles samen. M’n eigen verhaal mocht er zijn en kon een plek krijgen en ik mag dit juist gaan delen met anderen en dat alles op basis van m’n geloof in Jezus!!
 
Na alle trajecten die ik al had gedaan en waar ik echt door was gegroeid en stappen had gezet, kwam ik d.m.v. TotalBalance pas écht in balans. Ik kreeg inzicht in wie ik was en hoe ik zo was geworden. Ik ontdekten de patronen in m’n leven die me voortjaagde en opslokte in plaats van me verder brachten. Ik mocht gaan zien wat m’n kwaliteiten zijn en hoe ik die in mag zetten. En dat deel ik graag met jou!
 
Herken je iets in mijn verhaal en wil je ook groeien en tot bloei komen om de beste versie van jezelf te worden? Neem dan contact met me op!
 
ALS IK HET KAN, KUN JIJ HET OOK!
Leven in balans!
Je ‘happy’ voelen met wie je bent en uitdelen van jouw kwaliteiten. Niet omdat het MOET, maar omdat het MAG en jij het WAARD BENT!
 
Wil je meer weten over mij of m’n praktijk? Heb je vragen? Ga dan naar m’n website of stuur een PB. Ik kom graag met je in verbinding!
 
Ik wens jou een leven vanuit vertrouwen!
Vertrouwen op God, in jezelf en de toekomst!
 
Lieve groet,
 
Rianne

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!