Coachpraktijk Manna

Manna voor jou

‘Liefde is een werkwoord’ gaat online!!

Hey lieve, getrouwde vrouw (en man 😉
Heb je de afgelopen periode m’n blog voor jou gelezen? En heb je regelmatig gedacht: ‘Dat zou ik wel willen, maar die vaste data werken niet voor ons? De afstand om te komen is te groot?’ Dan heb ik iets gaafs voor jullie!
De online versie van ‘Liefde is een werkwoord’ komt eraan!
Nieuwsgierig hoe jij jullie daarvoor aan kunt melden, wat het inhoud en wat de kosten zijn?
Lees dan snel verder want ik heb een leuke ‘actie’ voor jullie!

In mijn blog voor jou: Liefde werkt!? heb ik uitgebreid de inhoud beschreven van de huwelijkscursus ‘Liefde is een werkwoord’ en deze komt nu ook beschikbaar online. Het nog steeds om 5 avonden die jullie reserveren voor en met elkaar, maar die kunnen jullie inplannen op jullie eigen moment. Wanneer jullie je aanmelden krijgen jullie de mogelijkheid om aan te geven op welke avond jullie willen starten en vervolgens ontvangen jullie elke 2 weken een mail met daarin de bijbehorende video en downloads om met de module van die week aan de slag te gaan. En hoewel deze mails dan steeds op dezelfde dag komen, is er ruimte om ze op een later moment te plannen.

Geef elkaar 5 avonden cadeau!
Gun jullie zelf wel om het ook écht te doen, door vooraf samen af te spreken welke 5 avonden (met ongeveer 2 weken ertussen) jullie samen in willen plannen om ermee aan de slag te gaan. Maak er ook écht speciale avonden van door een gezellige sfeer te creëren, iets lekkers in huis te halen en evt. zelfs oppas te regelen, zodat jullie écht ongestoord tijd en aandacht kunnen hebben voor elkaar!

Ga samen 3 maanden op ontdekkingsreis!
Naast deze 5 avonden worden jullie via de mail 3 maanden op weg geholpen om dat wat jullie leerden in de modules ook meer en meer eigen te maken en concreet een plek te geven in jullie huwelijk. Zo ontvangen jullie tussentijdse mails met verdiepende vragen, reminders en leuke opdrachten om mee aan de slag te gaan en vooral (opnieuw) te gaan genieten van elkaar en de kwaliteit van jullie huwelijk te verbeteren!

Wat mag het kosten?
Een ontdekkingsreis van maar liefst 3 maanden en ook nog eens 5 heerlijke, inspirerende en verdiepende avonden ‘uit’
nu voor geen: € 149,-, maar voor € 99,- per stel!

Meld jullie aan vóór 20 februari en maak gebruik van deze vroege-vogel-actie!
(De online cursus is beschikbaar vanaf 27 februari)

Ik wens jullie een huwelijk waarin jullie mogen vasthouden aan wat jullie ooit begonnen zijn!

Lieve groet,

Rianne

 

Durf je de reis samen aan te gaan?

Neem nu contact op voor een afspraak!